Study at home, plant een boom | Mijn droom over trainen in het nieuwe normaal Bekijk deze e-mail in uw browser
Study at home, plant een boom
AVK verduurzaamt en plant voor iedere online sessie een boom
Wordt online trainen en het mixen van leervormen ook jouw duurzame nieuwe normaal?

Omdat wij bij Live Leren en Blended Learning niet of minder autorijden verminderen we de CO2-uitstoot. Als AVK willen we dat graag extra kracht bijzetten. Om deze leervormen te stimuleren planten we daarom een boom per online trainingsdag. Zo leveren we dus een extra positieve bijdrage aan het klimaat en werken we mee aan verduurzaming. Dat vinden wij bij AVK belangrijk.

Kortom, als jij kiest voor een Live Leren sessie of Blended Learning, dan planten wij een boom uit naam van jouw bedrijf.

Lees verder op onze site voor meer informatie over dit bijzondere project en kijk voor welke organisaties wij al meteen een boom mochten planten.
Lees meer
Shake it up
Mijn droom over trainen in het "nieuwe normaal"
Stap voor stap raak ik eraan gewend. De dag beginnen zonder vroeg op te staan, zonder autorit, zonder files, zonder de hartelijke ontvangst op een locatie. Sommige dingen vind ik fantastisch zoals rustig wakker worden, heerlijk ontbijten en dan pas om 8.30 uur achter mijn laptop aan de slag. Toch zijn er ook zaken die ik mis: de nieuwsgierige blikken, de gesprekken die stokken als ik binnenkom in het trainingslokaal. Ik voel de lichte spanning die er heerst, zowel bij mij als trainer als bij de deelnemers aan de training: wat zal deze trainingsdag mij brengen?

Af en toe nog maar geef ik face to face trainingen. Iedereen werkt thuis. Ik ook. En weet je wat ik daaraan prachtig vind: écht iedereen is beter geworden in online werken in de afgelopen maanden. Gesprekken, vergaderingen, presentaties, trainingen, noem ’t maar op, we doen ze allemaal online. We hebben het inmiddels allemaal onder de knie.

Hoe ziet dit er uit als we uit de Corona crisis komen? Ik vertel je graag mijn droom over hoe ik het trainen zie in het nieuwe normaal.
Lees meer
blog
AVG proof vergaderen in Teams met BCC uitnodiging
Als je personen uitnodigt voor een MS Teams vergadering kunnen alle deelnemers elkaars mailadres zien. Wij krijgen regelmatig de vraag of dat niet anders kan zodat kan worden voldaan aan de AVG en/of de privacynorm van de organisatie. Standaard is daar in de software van Outlook en MS Teams geen directe mogelijkheid voor. Maar met wat creativiteit kunnen we wel een oplossing bedenken.
Lees meer
blog
Hoe privacy proof is jouw smartphone?
We dragen een schat aan informatie bij ons, en moeten er niet aan denken dat deze informatie in verkeerde handen valt. Als we ons huis uit gaan doen we de deuren op slot. Hoe we onze mobiel veilig vergrendelen is iets waar we niet tot minder veel aan denken. Laten we eens kijken naar enkel stappen die je kunt nemen om je telefoon en de schat aan persoonlijke gegevens veilig te houden.
Lees meer
Online coaching strippenkaart
Neem een strippenkaart af voor jou of je team en laat je live online coachen door een AVK Coach.
Naast klassikale trainingen, online trainingen en eLearning bieden we ook persoonlijke online coaching aan door middel van een strippenkaart.

Waarom Live Online Coaching?

Bij live online coaching kan je echt 1 op 1 met de trainer inzoomen op jouw vragen, leer- en veranderdoelen. Deze vorm van coaching is ideaal om te combineren met een (online) klassikale training om zo het geleerde in praktijk te brengen en de opgedane kennis goed te borgen.

Bij online coaching bepaal je zelf de inhoud en kunnen we indien nodig zelfs jouw scherm overnemen om te laten zien hoe de theorie in jouw omgeving kan worden toegepast. In de praktijk loop je wellicht tegen vragen aan die je had willen stellen tijdens een training. Of je bent bezig met het doorvoeren van een andere werkwijze, wat geen gemakkelijke opgave is. Hoe fijn is het dan om even een kwartiertje te videobellen met je coach om weer helder te krijgen hoe je jouw doelen het beste kunt behalen?

De Online Coaching Strippenkaart

Neem als individu, als afdeling of als organisatie een strippenkaart af zodat je meteen een 1 op 1 coaching in kunt plannen op momenten dat het jou uitkomt. Je kunt per kwartier of per uur coaching momenten reserveren. Je kunt een strippenkaart delen met je collega’s zodat ook zij kunnen profiteren van de inzichten van onze coaches.

Lees meer
live leren - jouw online klassikale training
Zowat alle AVK trainingen kunnen ook online worden verzorgd
  • Live met de trainer in beeld
  • Interactieve training op afstand
  • Video-beeld van de trainer en de training
  • Educatie non stop door live vragen stellen

Bij Live leren volg je een maatwerk AVK training met een kleine groep collega’s in onze online omgeving. Je staat in direct contact met onze trainer en je collega’s. Je ziet de trainer in beeld en de presentatie die wordt gegeven. De voordelen: geen reistijd, makkelijker plannen, kortere sessies, voordelig in prijs! 

Geen open inschrijvingen meer
Velen van jullie hebben kennis gemaakt met Live Leren via de open inschrijvingen die we de afgelopen maanden hebben verzorgd. Maar we merken nu dat veel organisaties de draad weer hebben opgepakt en onze agenda's staan weer vol met in-company trainingen. Al dan niet online. Dat betekent helaas wel dat we geen open inschrijvingen meer kunnen plannen in onze agenda's.

Interesse in een online klassikale training?
Zoek een training uit op onze site, vraag een offerte aan en geef daarbij aan dat je deze met jouw team graag online wilt volgen. En wij doen de rest.
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2020 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen  |  doorsturen
...