Verhoog je teamproductiviteit met Kanban, Scrum en Insights Discovery Bekijk deze e-mail in uw browser
verhoog je Teamproductiviteit met kanban
Creëer een helder overzicht van alle taken en acties
Hoe zorg je er nu voor dat er meer focus komt op het voltooien van de meest belangrijke taken? Door het inzetten van de Agile tool Kanban voorkom je dat iedereen druk is met (te) veel verschillende taken en uiteindelijk te weinig resultaat behaald. Kanban maakt je werkzaamheden inzichtelijk en prioriteert taken.
Lees meer
agile & scrum 
Agile werken betekent wendbaar en flexibel werken
Door Agile te werken heb je als medewerker meer toegevoegde waarde voor de organisatie, lever je een betere kwaliteit en draag je bij aan een grotere klanttevredenheid. Daarnaast boek je tijdwinst en heb je meer plezier in je werk. Scrum is een tool die je daarbij helpt.
Lees meer
Digital savvy assistant
Inzicht in en bewustwording van de toekomst van je vak
Secretaresses zijn professionals! En net als bij alle andere professionals is het noodzaak om bij te blijven in jouw vak. Je volgt alle trends en ontwikkelingen, en doet aanbevelingen binnen je organisatie. Technologieën als sprekende assistenten, Office 365, social platforms en artificial intelligence volgen elkaar in hoog tempo op. Welke invloed heeft dat op jouw functie en organisatie? Met de juiste blik in de toekomst kun je tijdig anticiperen. Maak jezelf Digital Savvy!
Lees meer
BLog
Professionaliseren op het secretariaat? Gebruik Kaizen!
Alweer een aantal verzoeken om, met veel moeite geplande afspraken in de agenda’s van de MT-leden, te verzetten……De maat is vol. Hier móet iets aan gebeuren! Gebruik Kaizen, een verbetercyclus die bestaat uit 6 stappen.
Lees meer
Blog
Hoe kunnen wij je helpen bij het vergroten van de teameffectiviteit?
Happy people makes happy work!
Bij de Teameffectiviteit training maken we gebruik van de Insights Discovery Methodiek. Maar hoe gaat dat nou precies in zijn werk?
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2019 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen