Fijne feestdagen en een inspirerend 2020! Bekijk deze e-mail in uw browser
Wij wensen je fijne feestdagen
En een inspirerend 2020!
Afgelopen week hebben wij met ons team onze jaarlijkse kerstbijeenkomst gehad en genoten van een heerlijke winter BBQ in het prachtige buitengebied van Maarn. Het was een fijn samenzijn met al mijn geweldige collega's en hun partners.

Mooi om te zien wat een fijne dynamiek er heerst binnen ons team en hoe iedereen elkaar waardeert en steeds weer naar een hoger niveau weet te tillen. En door die prettige werksfeer weten we elkaar altijd te vinden, in goede en in mindere tijden. Zo hebben we niet alleen stilgestaan bij de (vele) succesverhalen van 2019, maar hebben we rond de vuurkorf ook nog warme herinneringen opgehaald aan onze collega Michel die we dit jaar hebben moeten verliezen.
Een groot goed, zo'n verbonden en hecht team.

Ik wilde het jaar nog afsluiten met een nieuw blog maar vond het leuk om eens wat anders dan een blog te maken. Nu eentje in de vorm van een inspirerend verhaal met een betekenis (past goed in deze tijd toch?).

Krijg wat je geeft*
Moeder en dochter lopen in het bos. Plotseling struikelt het meisje en omdat zij pijn voelt roept ze: ‘Ahhhhh’. Verrast hoort ze een stem vanuit de bergen die ‘Ahhh’ roept.
Vol nieuwsgierigheid roept ze: ‘Wie ben jij?’ en krijgt als antwoord: ‘Wie ben jij?’. Ze wordt een beetje boos en roept: ‘je bent een lafaard’ waarop de stem antwoordt: ‘je bent een lafaard’.

Vragend kijkt het meisje haar moeder aan. De vrouw zegt: ‘Dochter, let op’ en roept: ‘Ik bewonder jou’. De stem antwoordt: ‘Ik bewonder jou’. Moeder: ‘Jij bent prachtig’ en de stem: ‘Jij bent prachtig’. Het meisje is verbaasd en begrijpt het nog steeds niet.

Daarop legt de moeder uit: ‘De mensen noemen dit echo, maar in feite is dit het leven…… Het leven geeft je altijd terug wat jij er zelf in brengt. Het leven is een spiegel van jouw handelingen. Als je meer liefde wilt, geen dan meer liefde! Wil je meer vriendelijkheid, geef dan met vriendelijkheid!’

En dan roept Marianne: voor iedereen een prachtig 2020!

Marianne H.M. Smits
Trainer en Innovatiecoach bij AVK
(* Bron: voorpositiviteit.nl)
blog
De Office app: Alle Office programma's nu in 1 app
Microsoft bundelt Word, Excel, PowerPoint, Office Lens en meer in 1 app! Hierdoor werkt de app niet alleen vele malen sneller, je beschikt ook over nieuwe handige functies en de app bespaart ruimte op je mobiel.
Lees meer
BLOG
Laat 2020 sprankelen door jouw moed!
Ontwikkel je eigen werkplezier! Hoe mooi is het als je als management-ondersteuner ondanks alle drukte toch kunt blijven genieten, of beter nog: door wat je dóet, écht geniet! Tijd om veranderingen in gang te zetten.
Lees meer
bLog
Niets meer vergeten met ToDo
To-Do bestaat alweer een tijdje, maar nu lijkt alles aan elkaar geknoopt zodat je echt niets meer hoeft te vergeten! Een nieuwe takenlijst is beschikbaar gesteld, zodat je snel op je smartphone, Pc, Laptop, Tablet kunt zien welke taken er vandaag allemaal voor je klaar staan.
Lees meer
blog
De trainer getraind: leg handelingen vast met Stappenbeschrijving
Trainer zijn is een vak. Een mooi vak dat ik al jaren met plezier uitvoer. Vanwege de vakdidactiek, zeker, en ook omdat ik voldoening schep uit de reacties die ik ontvang van deelnemers. De interactie die elkaar sterker maakt.
Lees meer
AVK bestaat 35 jaar - winactie
Nieuwe prijzen en bekendmaking winnaars oktober
Wat leuk om te zien dat jullie allemaal enthousiast deelnemen aan ons prijzenfestijn. Een heel jaar lang geven we iedere maand 3 prijzen weg en er zijn weer winnaars bekend van de maand oktober!

  • Moët & Chandon giftbox is gewonnen door: Irene Vermeer
  • Rituals luxe thee set is gewonnen door: Valerie Smits
  • Gratis training Zakelijk tekenen is gewonnen door: Heidi Lackner

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!


Heb je net naast het net gevist? Geen nood. Zolang je bent aangemeld voor de actie doe je gewoon nog mee! Heb je jezelf nog niet aangemeld? Doe dat dan nu meteen want ook deze maand zijn er weer 3 leuke prijzen te winnen!

De prijzen van de maand december 2019TCL Noise cancelling headphones
Met deze opvouwbare draadloze koptelefoon kun je maar liefst 30 uur onafgebroken naar je favoriete muziek of podcasts luisteren. De active noise cancelling en gesloten akoestiek blokkeren het omgevingsgeluid voor een betere geluidsisolatie. 
 


OMdenken scheurkalender 2020
De enige, echte, unieke, papieren, concrete Omdenken Scheurkalender voor 2020. Het klinkt bijna niet als een echt jaar, maar het is toch zo. En Omdenken zou Omdenken niet zijn als ze niet erop-en-erover zijn gegaan na hun belachelijke succes met de scheurkalender van 2019.

Gratis workshop op de Management Support Workshopdagen 2020
In april is Utrecht 3 dagen lang dé hotspot voor management ondersteuners. In ruim vijftig workshops worden de meest uiteenlopende onderwerpen behandeld. Van meer uit je brein halen tot werken met agile, scrum en kanban en van kleur- en imagotips tot verleidelijk schrijven.
Meld je hier aan voor de actie    Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2019 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen