35 jaar Winactie! | AVK trakteert | Inspiratiedag Waarom Anders Werken | Blogs Bekijk deze e-mail in uw browser
AVK bestaat 35 jaar!
En dat vieren we samen met jou...
Op 26 september 1984 werd IVK - Informatiegroep Voor Kantoorinnovatie opgericht door Frans van Kleef, wat al snel werd omgedoopt tot AVK - Adviesgroep Voor Kantoorinnovatie. Dat betekent dat we dit jaar dus 35 jaar bestaan!

En dat gaan we een jaar lang vieren door 35 leuke prijzen weg te geven!
Het enige wat jij daar voor hoeft te doen is jouw gegevens aanvullen en aangeven dat je meedoet met de 35 jaar acties.

Iedere maand verloten we 3 grote of kleine prijzen onder de deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan gratis eLearning, een taart of diverse gadgets zoals een bluetooth speaker. Maar ook aan grote prijzen zoals een gratis training, fotoshoot of een heuse foodtruck op kantoor!

De prijzen van de maand september 2019Lunch op kantoor
Geniet samen met je collega's van een heerlijke lunch bij jou op kantoor. Wij verzorgen de hapjes en de drankjes, jij zorgt voor nog 9 andere collega's om samen lekker ontspannen te genieten. Wij wensen je alvast smakelijk eten! 
 


Gratis 10x 2 Minuten leren - Inbox Zero
Hoe ga je slimmer om met e-mail en houd je jouw inbox leeg? Wij leren het jou en je collega's door een aantal keer per week een korte video van een AVK coach in je mailbox af te leveren. Zo krijg je op een effectieve manier tips en instructies om jouw Postvak In leeg te maken en te houden.Design Bluetooth speaker
Met de Fresh 'n Rebel Rockbox Brick Fabriq Edition houd je probleemloos lange luistersessies. Deze Bluetooth speaker heeft een accu die 20 uur meegaat. Is de accu van je smartphone leeg? Dan gebruik je de speaker als powerbank! 

 
Meld je hier aan    Lees meer
inspiratiedag
Waarom Anders Werken - Een blik op de toekomst...
Een dag vol boeiende onderwerpen door inspirerende sprekers over hoe zij kijken naar nieuwe manieren van (samen-)werken, al dan niet ondersteund door innovatieve software en gadgets.

Maak live kennis met augmented reality!

Doelgroep:

Iedereen die meer wil weten over moderne vormen van samenwerken en wat gaat komen op het gebied van digitale vernieuwingen. 
Datum: 13 december 2019
Locatie: Aristo Meeting Center Utrecht 
Prijs:

€ 249,- p.p. (incl. lunch) 
De 2e persoon van dezelfde organisatie ontvangt 20% korting.
Inschrijven    Lees meer
bLog
Opmaken als tabel, de meest onderschatte Excel knop.
Een misleidend opschrift waar veel meer achter zit dan je dacht! In werkelijkheid open je met ‘Tabel-opmaak’ een rijkdom aan extra analyse mogelijkheden!
Lees meer
blog
AVG =
Absoluut Veel Gebeurd
De AVG is ruim 1 jaar geleden doorgevoerd maar ben jij als medewerker ook echt op de hoogte van wat wel en niet mag als het gaat om privacy en gegevensopslag?
Lees meer
bLog
Samen werken of sámenwerken in 1 mailbox
Samenwerken in een gezamenlijke mailbox is meer dan alleen kleurtjes (categorieën) toevoegen aan mailtjes! Helaas is de realiteit dat men bij ziekte van een collega niet of onvoldoende weet wat er speelt.
Lees meer
training
Van netwerkschijf naar MS Teams
Naast documentmanagement biedt MS Teams uitgebreide mogelijkheden voor communicatie en uitwisseling van informatie. Deze training richt zich specifiek op bestandsbeheer
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2019 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen