Schrijf nu in voor de Office 365 Inspiratiedag! Bekijk deze e-mail in uw browser
hij is er weer: de office 365 inspiratiedag!

Ga ook anders werken met Office 365
Wegens groot succes en aanhoudende vraag van onze klanten organiseert AVK wederom de Office 365 inspiratiedag!

Moderne tools vergen een moderne werkwijze en een andere manier van samenwerken.
We werken steeds meer digitaal-slimmer samen, echter merk je ook dat we “doen wat we altijd al deden”. We hebben wel de beschikking over nieuwe tools maar gebruiken deze maar mondjesmaat. En de tools die we gebruiken zetten we alles behalve optimaal in.

Hoe zorg je ervoor dat we onze 'oude gewoontes' ombuigen tot een nieuwe, efficiëntere manier van samenwerken? We laten het je zien op de Office 365 Inspiratiedag! 

Schrijf je snel in want er zijn maar beperkt plaatsen!

Doelgroep:  Iedereen die een actieve rol heeft bij de implementatie van Office 365
Datum: 24 mei 2019
Locatie: UniePlaza Culemborg 
Kosten: € 249,- p.p. (incl. lunch). 
De 2e persoon van dezelfde organisatie ontvangt 20% korting.
 
Lees meer   Brochure
Office 365?  Doe maar een traininkje...

Office 365  is bedoeld om anders te gaan werken en kan niet worden afgedaan met een "standaard" training
Bij de vorige Office versies vroeg niemand om een Office training. Dan werd direct gevraagd om een Outlook, Word of Excel training. En net nu Office 365 echt veel groter is en dus veel meer apps en mogelijkheden heeft, wordt gevraagd om een training Office 365. "Hoeveel dagen hebben jullie?" zeg ik dan...Office 365 leer je niet in 1 of 2 dagen, behalve als je weet waarom je anders wilt gaan werken met Office 365. Wat willen jullie dan gaan veranderen en vooral ook WAAROM?

Anders werken met Office 365?

Soms kiezen organisaties voor Office 365 omdat ze aan een nieuwe versie toe zijn. Andere organisaties kiezen voor Office 365 omdat ze anders en veelal efficiënter en effectiever willen samenwerken. Bijvoorbeeld met veel minder mailtjes naar elkaar, of minder papier, of vaker plaats- en tijdonafhankelijk kunnen samenwerken, of omdat vergaderingen echt anders moeten.

In Office 365 zitten niet alleen de standaard bekende programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook maar ook heel veel andere “Apps” zoals ze nu worden genoemd. En die Apps maken anders werken mogelijk. Maar op een andere manier gaan werken moet je niet onderschatten!
Lees meer in het blog van Ed
stuur jij al versleutelde e-mails?
Je kunt nu je e-mails versleutelen met Office 365
Verstuur beveiligde e-mails met behulp van end to end encryptie, zoals je dat wellicht kent van Whatsapp. Vanaf nu kan dat ook in Office 365 Outlook.
Lees meer
het succesvolle office 365 project
2 Daagse training voor een Office 365 projectteam
Zet een succesvol Office 365 projectteam op, dat op de hoogte is van alle mogelijkheden van Office 365 en de impact daarvan op de organisatie.
Lees meer
wat niet standaard kan in office...
Kan vaak wel met een eigen Macro!
Met eigen ontwikkelde macro's kunnen we specifieke functies toevoegen aan bijvoorbeeld Word of Outlook. Kan je dat niet zelf dan doen wij het voor je!
Lees meer
Microsoft Teams blijft vernieuwen
Teams is een game-changer in Office 365
Wij werken er al een tijdje mee en zijn razend enthousiast. En sinds de lancering blijft MS Teams veranderen, in positieve zin natuurlijk!
Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2019 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen  |  doorsturen