AVK activeert waarom | Communiceren doe je zo | Kom naar de Workshopdagen Bekijk deze e-mail in uw browser
AVK activeert waarom
Nieuwe website en nieuwe slogan
Na maanden voorbereiding is het dan eindelijk zover: De nieuwe AVK website is online!
De nieuwe site brengt duidelijk in beeld waar AVK voor staat: AVK activeert ‘Waarom?’.Waarom doen we dat?
Een eenvoudige vraag die mensen laat nadenken over hetgeen we dagelijks doen. Want ja, zo nu en dan is het zinvol om routines in twijfel te trekken.
De wil om te veranderen vormt de basis voor succesvolle vernieuwing. En met AVK weet je jezelf gesteund door mensen die deze wil binnen jouw organisatie weten te voeden. En zeker zo belangrijk, mensen die deze honger naar vernieuwing weten te stillen. Met AVK beschik je over een veelheid aan ingrediënten (kennis, inzichten en ondersteuning) om het voor jou vernieuwende gerecht samen te stellen.
Of het nu gaat om een maatwerk begeleidingstraject in office 365 of het ontwikkelen van jouw team, AVK zorgt ervoor dat mensen het maximale eruit weten te halen. Daarbij moet duidelijk zijn dat de honger blijft. Want ook in de nabije toekomst moeten we elkaar de ‘waarom-vraag’ blijven stellen.
Ga naar de site
blog
Waarom zou je anders gaan werken met Office 365?
Als de organisatie overstapt op Office 365 omdat de oude software niet meer wordt ondersteund merk je daar weinig van. Natuurlijk zitten er nieuwe mogelijkheden in Word, Excel, PowerPoint en Outlook maar die hoef je niet opeens te gaan gebruiken.
Lees meer
6 maart 2020
Kom naar de
Office 365 Inspiratiedag
Moderne tools vergen een moderne werkwijze en een andere manier van samenwerken. De mogelijkheden binnen Office 365 zijn eindeloos. Wat gebruik je waarvoor en waarom is een andere werkwijze ten zeerste aan te raden?
Lees meer
blog
Evalueren lastig? Een creatieve vorm helpt!
Herken je dit? De samenwerking in het team loopt niet écht lekker of er heeft zich een situatie voorgedaan dat invloed heeft op de sfeer in het team – of tussen collega’s – of er is een project / event afgerond en jullie willen leren voor de volgende keer. Hoe ga je hiermee om?
Lees meer
BLOG
Communiceren doe je zo!
De tijd verandert, we krijgen steeds meer applicaties en middelen waarmee we kunnen communiceren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Telefoon (vast en mobiel), e-mail, Whatsapp, Microsoft Teams, Slack, SMS en Circuit. Maar wat ga je nu gebruiken voor welk doel? Want we willen natuurlijk niet hoeven zoeken.
Lees meer
management support workshopdagen
Heb jij je al aangemeld voor een workshop?
Binnenkort vinden de jaarlijkse workshopdagen van Management Support weer plaats in Utrecht. En traditiegetrouw verzorgen onze trainers en coaches weer met veel plezier een groot aantal workshops.

Je krijgt volop de gelegenheid aan je vaardigheden te werken. Naast de vertrouwde onderwerpen zoals Outlook, notuleren en eventmanagement, zijn er dit jaar ook weer nieuwe workshops waarin je inspiratie en kennis kunt opdoen. Bijvoorbeeld in de workshops ‘Werk in flow met Kanban op het secretariaat’, 'Vertrouwen op het secretariaat’ en ‘Emotionele intelligentie’. 

Kortom: je kunt je drie dagen lang in 56 verschillende workshops onderdompelen in nieuwe ontwikkelingen en je verdiepen in onderwerpen waar jij in de toekomst het verschil mee wilt maken.
Lees meer   Programma
AVK bestaat 35 jaar - winactie
Nieuwe prijzen en bekendmaking winnaars januari
Wat leuk om te zien dat jullie allemaal enthousiast deelnemen aan ons prijzenfestijn. Een heel jaar lang geven we iedere maand 3 prijzen weg en er zijn weer winnaars bekend van de maand december!
  • 2 toegangstickets voor Spa One Wellness is gewonnen door: Monique van de Donk
  • Gratis toegang op de Office 365 Inspiratiedag is gewonnen door: Marieke Zentjens
  • Trust Urban Powerbank Ultra thin is gewonnen door: Marleen Primeau – Schraven

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!


Heb je net naast het net gevist? Geen nood. Zolang je bent aangemeld voor de actie doe je gewoon nog mee! Heb je jezelf nog niet aangemeld? Doe dat dan nu meteen want ook deze maand zijn er weer 3 leuke prijzen te winnen!

De prijzen van de maand februari 2020

Jaarabonnement Management Support Magazine
Als Management ondersteuner wil je natuurlijk op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Daarom is een abonnement op Manegement Support Magazine onmisbaar. Je vind hierin regelmatig artikelen, interviews en bijdragen in van onze AVK coaches en trainers.
 
Kletspot – Business Babbel
Deze Kletspot is een MUST voor iedere werkplek! Niet alleen heel gezellig maar ook zeker effectief. Want hoe goed ken jij je collega’s of werknemers eigenlijk en hoe zorg je samen voor een nog betere werksfeer en betere prestaties??? Met de vragen en dilemma’s uit deze Business- editie kom je erachter wat iedereen bezighoudt.
 
Taart op kantoor
Bij een verjaardag hoort taart! Dus kun je als prijs een heerlijke slagroomtaart winnen die je kunt delen met je collega’s of team. Even bijkletsen in de koffiepauze met een lekker stukje taart en daarna vol goede moed weer aan de slag!
Meld je hier aan voor de actie    Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2020 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen
...