3 gratis tickets voor de klanten Inspiratiedag Waarom Anders Werken | Winactie | Blogs Bekijk deze e-mail in uw browser
KOM GRATIS NAAR ONZE KLANTEN inspiratiedag
Waarom Anders Werken - Een blik op de toekomst...
Een dag vol boeiende onderwerpen door inspirerende sprekers over hoe zij kijken naar nieuwe manieren van (samen-)werken, al dan niet ondersteund door innovatieve software en gadgets.

Doelgroep:

Iedereen die meer wil weten over moderne vormen van samenwerken en wat gaat komen. 
Datum: 13 december 2019
Locatie: Aristo Meeting Center Utrecht 


Jij kunt er ook bij zijn want we mogen nog 3 gratis tickets weggeven voor 2 personen!

Meld je dus nu snel aan want vol = vol.
Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden via het inschrijfformulier en bij de opmerkingen aangeven wie je mee wilt nemen. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of er nog plek beschikbaar is. Maar je mag ons natuurlijk ook bellen op: 085-2083388
Inschrijven    Lees meer
blog
Meer privacy in Whatsapp, maar Facebook kijkt mee...
De privacy (of juist het gebrek daaraan) van Facebook staat regelmatig ter discussie. En omdat Facebook ook eigenaar is van Whatsapp en Instagram, komen ook deze apps regelmatig in het nieuws als het om privacy gaat.
Lees meer
Training
Zakelijk tekenen - breng jouw boodschap over
Met zakelijk tekenen leer jij hoe je jouw eigen tekeningen inzet in je zakelijke communicatie. Hierdoor zorg je er voor dat de essentie van jouw boodschap blijft hangen! Het maakt je communicatie duidelijker en efficiënter maar ook leuker!
Lees meer
bLog
MyAnalytics
Ontdek je gewoonte en werk slimmer!
Eigenlijk willen we het allemaal; je focus vergroten, de juiste balans tussen werk en privé bereiken en je werkrelaties en teamsamenwerking verbeteren. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Analyseer jouw eigen werkgedrag, vergoot je focus en krijg meer balans.
Lees meer
blog
Hoe hou ik mijn job relevant in de toekomst – waarop focus ik?
Het einde van het jaar nadert; tijd om na te denken over de toekomst. Op de korte termijn, maar ook gelijk een stapje verder. Wat gebeurt er met mijn baan als ontwikkelingen als artificial intelligence en deep learning hun intrede doen in het kantoor?
Lees meer
AVK bestaat 35 jaar - winactie
Nieuwe prijzen en bekendmaking winnaars oktober
Wat leuk om te zien dat jullie allemaal enthousiast deelnemen aan ons prijzenfestijn. Een heel jaar lang geven we iedere maand 3 prijzen weg en er zijn weer winnaars bekend van de maand oktober!

  • 35% korting op een training is gewonnen door: Maite van Dael
  • 2x AVK DUO paraplu is gewonnen door: Monique Luijten en Erna Smits
  • De Princess Pure 8 Raclette / gourmetset is gewonnen door Marisa van Os

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!


Heb je net naast het net gevist? Geen nood. Zolang je bent aangemeld voor de actie doe je gewoon nog mee! Heb je jezelf nog niet aangemeld? Doe dat dan nu meteen want ook deze maand zijn er weer 3 leuke prijzen te winnen!

De prijzen van de maand november 2019

Moët & Chandon Champagne set
Met de feestdagen voor de deur mag deze luxe champagne set niet ontbreken! De fraaie box welke aan 2 kanten openklapt bevat een heerlijke fles Brut Imperial. Deze champagne valt altijd en bij iedereen in de smaak. De giftbox bevat tevens 2 speciale kristallen champagneflutes, voorzien van het Moët & Chandon logo.
 


Luxe Rituals Thee set
Bereik perfecte harmonie tussen yin en yang en vind een moment van rust met de organische theesoorten van Rituals. Unieke smaken die speciaal zijn ontwikkeld om aan te sluiten bij jouw gevoel van de dag. Geef jezelf kracht, boost je stemming en energie of reinig jezelf van binnenuit met bijzondere kruiden en specerijen.

Gratis training Zakelijk tekenen (à € 295,-)
Op 28 januari 2020 mag de winnaar een gratis training Zakelijk tekenen volgen van Minke Weenink. Leer hoe je je tekeningen inzet in je zakelijke communicatie en zorg ervoor dat je boodschap, de essentie, blijft hangen! Het maakt je communicatie duidelijker, efficiënter en vooral ook leuker!  
Meld je hier aan voor de actie    Lees meer
T: 085-2083388
E: info@avk.nl
volg ons op:
Facebook   Twitter   Linkedin
 
© copyright 2019 avk
afmelden  |  gegevens wijzingen